Ubytování pro rodiny s dětmi Šumava – nabídka

Šumava je ideální pro rodinné pobyty – dá se zde dovolenkovat jak v létě, tak vzimě, vždy je co dělat a kam jít. Během léta lze využít množství značených turistických i cyklo tras, navštívit historické památky, brouzdat lesem, koupat se a rybařit. V zimě je Šumava perfektní pro lyžování (mírné svahy, odborné ski kurzy pro dětě i) a samozřejmě množství běžkařských tras.

Ubytování pro rodiny s dětmi – jaké jsou požadavky rodičů?

Požadavky pro ubytování pro rodiny s dětmi jsou zásadně odlišné od těch, které mají jednotlivci či páry. Rodiny obvykle požadují dětské postýlky, případně min. 2 ložnice a samozřejmě i samostatnou koupelnu (dost často s vanou). Televize a balkon jsou také velice vítané.

Dalším požadavkem je také možnost vhodné stravy, připadně vybavená kuchyňka se sporákem, mikrovlnkou a lednicí. Rodiče velmi oceňují i další vychytávky typu dětské hřiště (skluzavky, pískoviště, prolézačky, houpačky), vnitřní dětské koutky nezávistlé na počasí a také bazén (vířivku).

Ne každé ubytovací zařízení může výše uvedené nabídnout (nebo alespoň některé z nich), a nelze opomenout fakt, že mnoho luxusnějších ubytování se dětem přímo vyhýbá, specializují se na luxusní a ničím nerušené pobyty pouze pro dospělé.

Ubytování pro rodiny s dětmi Hotel Kollerhof

Náš hotel nabízí komfortní ubytování pro rodiny s dětmi vyššího standardu – pokoje jsou citlivě zařízené a pro rodiny máme apartmány pro 4 osoby (2 oddělené ložnice, samostatná koupelna, TV/SAT, balkon, wifi).

Ubytování pro rodiny s dětmi Šumava 

Hotel Kristián

Hotel prošel v roce 2017 celkovou rekonstrukcí a vy se tak můžete těšit na zbrusu nové moderní pokoje v šumavském stylu.Chceme, aby se u nás líbilo i vašim dětem. Proto jsme pro ně vybudovali velikou dětskou hernu s mnoha prolézačkami, skluzavkami a jinou zábavou. Garantujeme vám, že u nás se nudit nebudou!

Hotel Peklo

Peklo je hotelem pro děti. Zaměřeným především a pouze na rodiny s malými dětmi do šesti let. Užijí si u nás mrňousci jesličkoví, pro které tu máme hromadu hraček, zázemí a krytý bazén. Užijí si u nás i děti školkového a předškolního věku, pro které zde je systém heren a hřišťátek, obrovská sbírka her na půjčení, bazén s ultračistou vodou, interaktivní zábava po chodbách a další dobrodružství.

hotelpeklo.cz

Penzion St. Leonhard***

Rodinný penzion pro pohodovou dovolenou s dětmi nebo přáteli v klidném prostředí šumavské samoty.

Penzion Jana Sušice

Najdete u nás:

  • Ubytování ve 2, 3 a 4 lůžkových pokojích s možností přistýlky
  • Sociální zařízení (WC + sprcha) na každém pokoji
  • Balkon u většiny pokojů
  • Restauraci pro Vaše snídaně a večeře, případně oslavy
  • Dětský koutek
  • Posezení na letní terase se slunečníky
  • Možnost ubytování se psem
  • Dobrou polohu pro turistiku na Šumavě
  • Parkování zdarma
  • WIFI po celém objektu a přilehlém okolí
  • TV na každém pokoji.

DOKY Holiday Resort

Lipenské apartmány DOKY Holiday resort Vám nabízejí příjemné ubytování na Lipně na Šumavě s maximálním komfortem. Ať již hledáte místo pro zimní nebo letní dovolenou s dětmi či ubytování pro firemní teambuilding, apartmány DOKY Lipno jsou ideální volbou. Zimní dovolená na Šumavě – lyžování pro rodiny s dětmi

V zimě jsou DOKY Holiday místem vyhledávaným zejména rodinami s malými dětmi, které se učí lyžovat. Pouhého půl kilometru od našich apartmánů totiž najdete moderní lyžařské středisko Skiareál Lipno, které je pro začínající lyžaře opravdovým rájem.